A început #UrzealaBloggerilor

Blogal Initiative a lansat o campanie foarte faină pentru fanii Game of Thrones din România. Cu această ocazie realizează recensământul celor ce însumează comunitatea de fani GoT de la noi din țară. Oho, și sunt sigură că e o comunitate numeroasă!

Am scris aici despre primul episod din acest sezon și sunt sigură că printre voi, cititorii mei, se regăsesc iubitori de GoT. Dar hai să trecem direct la subiect. Pe scurt, ce presupune provcarea lansată de Blogal Initative și HBO Romania?

Scrie pe blogul tău un articol în care să ne spui cărei familii din Game of Thrones vrei să aparţii şi de ce. Poţi să-ţi imaginezi că eşti unul dintre personajele existente în acele familii sau să inventezi tu un personaj nou, dupa chipul şi asemănarea ta. Ai grijă, că dacă inventezi un personaj, va trebui să-i dai şi-un nume care să se potrivească în contextul filmului.

Când scrieți articolul nu uitați să includeți și următoarele link-uri: http://www.hbogo.ro/content/game-of-thrones-103631830 și / sau http://www.hbogo.ro/content/game-of-thrones-v.-1-the-wars-to-come–1009050491.

Ce premii se dau? Oho, unele consistente!

Premiul cel mare: Un weekend la Amsterdam, la Game of Thrones Exhibition. Vor fi incluse două bilete de avion, două nopţi de cazare, intrarea la Game of Thrones Exhibition + o diurnă de blogger.

5 premii constând în câte-un goodie-bag, care conţine:

– Halba de bere cu una dintre case;
– Brăţară VALAR MORGHULIS argintată SAU butoni de camasa cu VALAR MORGHULIS şi cu VALAR DOHAERIS;
– Caiet Game of Thrones.

Însă trebuie să vă grăbiți un pic, mai aveți doar 2 zile la dispoziție să vă înscrieți în campanie. Detalii despre mecanism o să vă rog să citiți aici.

Între timp, ca exercițiu de imaginație, îmi puteți lăsa un comment scurt în care să-mi spuneți în ce casă vă doriți să aparțineți. 😀 Eu o să vă spun că oscilez între Lannister și Targaryen, mi-ar plăcea să fiu stăpână peste dragoni, dar și să am puterea și influența Lannisterilor.

After all, nu toți Lannisterii sunt răi, nu? 😀

HT_game_of_thrones_joffrey_jef_140428_16x9_608

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multă bată!

1 comentariu

  • Răspunde aprilie 26, 2015

    Adi

    Și eu tot un Lannister vreau să fiu, înrudit cumva cu Stark.

Comentează